Nieuws

Al het nieuws van Finalist op één pagina. Blijf op de hoogte via onze social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 • eHealthConvention
  4 December 2018

  Relevantie e-health inmiddels bewezen; tijd voor actie!

  Op 14 november vond de jaarlijkse eHealth Convention plaats in Amsterdam. De grofweg 500 zorgprofessionals konden tijdens dit event kiezen uit tal van kwalitatief inhoudelijke sessies.
  Read more
 • ChannelAwards2018
  15 October 2018

  Genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'

  Wij zijn door de algemene jury van de Channel Awards 2018 genomineerd voor 'Best Vertical Market Channel Approach'. De reden hiervan is dat wij de mogelijkheid hebben om het LMS van Valamis in te zetten.
  Read more
 • 21 September 2018

  Drupal Europe: minder bezoekers, meer inhoud

  Van 10 tot 14 september 2018 vond in Darmstadt, Duitsland, het jaarlijkse evenement Drupal Europe plaats. Dit is de grootste Drupal conferentie in Europa en verwelkomt dan ook bezoekers uit vele landen (ook buiten Europa).
  Read more
 • ErkendLeerbedrijf
  10 September 2018

  Finalist is een erkend leerbedrijf!

  De Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Sinds september heeft Finalist de titel ‘Erkend Leerbedrijf’.
  Read more
 • MythTruths
  23 April 2018

  Myths and Truths about Learning

  Een belangrijke doelstelling van de Dommel Valley community is om kennis en ervaringen op een laagdrempelige manier met elkaar te delen, zodat we er samen allemaal beter van worden.
  Read more
 • Drupaljam2018
  18 April 2018

  Onze sessies op DrupalJam 2018

  Het is alweer meer dan een week geleden dat DrupalJam 2018 plaatsvond. Verschillende collega's hebben gesproken.op deze dag. Ben je benieuwd wat ze besproken hebben?
  Read more
 • Valamis
  4 April 2018

  Finalist partner van Arcusys in Nederland

  Finalist start een samenwerking met Arcusys, wereldleider in digitale leeroplossingen. Finalist kan hierdoor het Valamis LMS van Arcusys inzetten voor haar opdrachtgevers.
  Read more
 • Brandwijzer
  29 March 2018

  De Zorg Brandveilig lanceert online applicatie BrandWijzer.

  Tijdens de Zorg Brandveilig, een congres over risico gestuurde brandveiligheid in de zorg, heeft de lancering van de applicatie De Zorg Brandveilig BrandWijzer plaatsgevonden.
  Read more
 • Gastcollege
  27 March 2018

  Project Management en hoe Agile en Scrum daarin passen

  Finalisters hebbenagile principes uitgelegd. De studenten ontdekten ook dat door regelmatig te reflecteren, je beter gaat samenwerken. Kunnen ze ook toepassen in al hun studie-projecten.
  Read more
 • AVG in een notendop
  15 March 2018

  AVG in een notendop

  Vanaf 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. De nadruk ligt dan op uw verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat u zich aan de wet houdt. Dat vergt een gedegen voorbereiding.
  Read more
 • Drupaljam2018
  12 March 2018

  Finalisters op podium tijdens DrupalJam 2018

  Op 5 april 2018 vind DrupalJam plaats, het grootste Drupal congres van Nederland. Buiten dat wij als enige Platinum sponsor zijn, spreken er ook maar liefst 4 Finalisters op deze dag.
  Read more
 • SplashAwards
  27 February 2018

  Surplus en Eduklik beste Drupalprojecten?

  De nominaties van de Drupal Splash Award 2018 zijn bekend gemaakt. Finalist is voor het derde jaar op rij genomineerd, dit jaar wederom in twee categorieën: Onderwijs en Zorg.
  Read more
 • Tekenmoment
  6 February 2018

  IT-leverancier Finalist ontwikkelt digitaal dossier voor drie GGD regio’s

  Wij gaan voor drie GGD regio's een nieuw digitaal dossier Jeugdgezondheidszorg ontwikkelen. Dit dossier bestaat onder andere uit een registratiesysteem en gebruiksvriendelijk portaal.
  Read more
 • 25 January 2018

  Partner Liferay is Gartner's Magic Quadrant 2018

  Onze partner Liferay is namens Gartner uitgeroepen tot leider in het Magic Quadrant 2018 voor Digital Experience Platforms (DXP). Finalist is al jaren Platinum Service Partner van Liferay.
  Read more
 • 24 January 2018

  Finalist aanwezig bij OnderwijsInzicht 2018

  Onze business consultant heeft het congres OnderwijsInzicht 2018 in de Jaarbeurs te Utrecht bijgewoond. Het congres gaat over innovatie en ICT in het primair en voortgezet onderwijs.
  Read more
 • Klanttevredenheidsonderzoek2017
  12 January 2018

  Onze klanten zijn tevreden!

  Met trots presenteren wij de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek dat eind 2017 is gehouden onder onze bestaande klanten. Hoe beoordelen zij de presentaties van Finalist?
  Read more
 • Privacy
  19 December 2017

  De nieuwe privacywet AVG

  We leven in een digitaal tijdperk waarin veel persoonsgegevens worden opgeslagen in de cloud. De wet die bescherming gaat geven tegen gevoelige data is herzien en gaat binnenkort van kracht.
  Read more
 • 15 December 2017

  Finalist en de eFinance-markt

  Op 30 november j.l. stond de 6e editie van het eFinancials in de agenda. Dit congres wordt georganiseerd door Emerce en deze keer stond het Dutch FinTech Landscape centraal.
  Read more
 • 14 December 2017

  Getalenteerde vrouwelijke Java ontwikkelaar.

  Vaak wordt er gedacht dat er binnen de I(C)T een mannencultuur heerst, maar er zijn wel degelijk getalenteerde vrouwen werkzaam binnen de I(C)T-wereld. Linda van der Pal bijvoorbeeld.
  Read more
 • SlagOmData
  7 December 2017

  Krijg jij de gewenste data ontsloten voor een ultieme klantervaring?

  Klanten verwachten steeds meer real-time informatie. Het ontsluiten van data aan de eindklant is vaak complex. Dit raakt tal van disciplines waardoor de time-to-market een groot risico vormt.
  Read more
 • 23 November 2017

  SURF Onderwijsdagen 2017

  In het WTC te Rotterdam waren op 7 & 8 november 2017 de SURF Onderwijsdagen. Dit evenement is bedoeld als inspiratiebron op het gebied van ICT en onderwijs.
  Read more
 • Rotterdam
  17 November 2017

  Pure smaken en pure kracht in onze Maasstad!

  We zijn met 100 kilometer per uur over de Maas gevlogen met een ribboot, om daarna bij te komen tijdens een 4-gangendiner bij het restaurant van rotterdammer Herman den Blijker.
  Read more
 • 1 November 2017

  3 user story-missers & hoe je ze voorkomt

  User stories vormen het startpunt van ieder Agile ontwikkeltraject. Ze geven het ontwikkelteam richting en vormen het fundament voor de te bouwen functionaliteiten.
  Read more
 • 18 October 2017

  Opnieuw FD Gazelle van Nederland

  Finalist mag zich, net als in 2015, FD Gazelle 2017 noemen. Volgens het Financieel Dagblad behoort Finalist samen met 753 andere organisaties tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
  Read more
 • 16 October 2017

  Optimale focus op uw online identiteit

  Een online identiteit is meer dan alleen het consistent doorvoeren van de huisstijl. Het is een optelsom van alle zichtbare en niet zichtbare elementen waarmee een zorgorganisatie zich presenteert.
  Read more
 • VluchtelingenWerk Nederland
  10 October 2017

  Veilig ontwikkelen met de OWASP Top 10

  Hoe garandeer je veilige code en hou je hackers buiten de deur? Wij pasten de OWASP top 10 toe bij de ontwikkeling van een nieuw platform voor VluchtelingenWerk Nederland.
  Read more
 • 5 October 2017

  Communicatiekloof tussen werkvloer en top

  Eindelijk kunnen de plannen van de tekentafel realiteit worden. Maar het enthousiasme onder de mensen waar je het voor doet, de mensen op de werkvloer, de gebruikers, blijft uit. Waarom?
  Read more
 • 28 September 2017

  Heeft de Open Universiteit de website van het jaar?

  23 november 2017 is het zover, de Website van het Jaar Award night. Op deze avond worden voor de 18e keer de prijzen verdeeld over de beste en populairste websites van Nederland.
  Read more
 • 15 September 2017

  Digitale vaardigheden worden steeds belangrijker

  Stichting FutureNL organiseert ook dit jaar weer expeditie Micro:bit. Het avontuur is bedoeld om kinderen in een zo vroeg mogelijke fase kennis te laten maken met de digitale wereld.
  Read more
 • 15 September 2017

  Een team award voor MyEUR!

  Trots zijn we op het winnen van de team Top Support Award van Erasmus Universiteit Rotterdam. Finalist heeft een waardevolle bijdrage mogen leveren aan de totstandkoming van MyEUR.
  Read more
 • JoyOfCoding
  10 July 2017

  Terugblik Joy of Coding 2017

  Op vrijdag 30 juni j.l vond alweer de 5e editie van Joy of Coding plaats. Joy of Coding is een conferentie voor gedreven software-ontwikkelaars.
  Read more
 • OnlineIdentiteitInDeZorg
  28 June 2017

  Zo focus je je in de zorg op je online identiteit

  Je online identiteit is meer dan alleen je huisstijl. Het is ook de sfeer die je content, website en fotografie met zich meebrengt.
  Read more
 • 23 June 2017

  Highlights Red Hat Partner Conference 2017

  Afgelopen week waren meerdere collega's van Finalist aanwezig bij de tweejaarlijkse Red Hat Partner Conference in Frankfurt (D).
  Read more
 • Nieuws & ontwiikkelingen
  22 June 2017

  Verbreding dienstenportfolio maakt Finalist totaalpartner IT

  IT-leverancier Finalist heeft haar portfolio uitgebreid met Consultancy- en Infrastructuur-diensten.
  Read more
 • 16 June 2017

  Twee Drupal Splash Awards: Universiteit Maastricht & Scalda

  Gisteravond was het zover, de jaarlijkse uitreiking van de Splash Award 2017 in Citysense te Utrecht.
  Read more
 • DrupalSplashAward
  8 June 2017

  Twee klantcases staan in de finale!

  Vandaag zijn de nominaties van de Drupal Splash Award 2017 bekend gemaakt. Finalist is genomineerd!
  Read more
 • 29 May 2017

  Terug in de tijd op DrupalJam met de Nintendo NES

  Op woensdag 24 mei 2017 vond het jaarlijks evenement DrupalJam plaats in de Fabrique te Maarssen.
  Read more
 • Drupaljam2017
  11 May 2017

  Finalister op podium tijdens DrupalJam 2017

  Op 24 mei presenteert Sean Blommaert over ‘Media in Drupal 8 core’ tijdens DrupalJam, het grootste Drupal congres van Nederland.
  Read more
 • 25 April 2017

  Agile gastcollege voor studenten Hogeschool Rotterdam

  Projectmanager Peter Ras en Scrum Master Ruud Rietveld zetten tijdens interactief gastcollege studenten aan het denken op een creatieve manier.
  Read more
 • 19 April 2017

  Wordt zorgcommunicatie straks zorgmarketing?

  Deze toenemende marktwerking maakt het voor zorginstellingen steeds belangrijker om zichzelf beter te profileren.
  Read more
 • 11 April 2017

  Interactief kwaliteitshandboek voor Surplus gelanceerd

  Op dinsdag 4 april is het nieuwe interactieve kwaliteitshandboek voor Surplus Zorggroep live gegaan.
  Read more
 • Scrumindezorg
  4 April 2017

  Waarom scrum & de zorg een gouden match zijn

  En dat het precies daarom zo’n goede match is voor IT-productontwikkeling in de zorg.
  Read more
 • 3 April 2017

  User Centered Design: succesvolle Masterclass voor studenten​

  Vrijdag 24 maart kregen de 60 beste derde- en vierdejaarsstudenten (in) Communicatie en Multimedia Design kans om onder begeleiding van IT en design specialisten te werken aan een professionele pitch.
  Read more
 • Zorgapplicaties
  27 March 2017

  Waarom zorgapplicaties niet zonder goede GUI kunnen!

  Hoe goed je applicatie technisch ook in elkaar zit, als het grafische aspect niet klopt zal een gebruiker er nooit het maximale uit halen.
  Read more
 • 24 March 2017

  'Proeftuin rekenen voor primair onderwijs'! voor Kennisnet live

  Finalist is super trots met de lancering van de Proeftuin rekenen voor het primair onderwijs van Kennisnet in samenwerking met SLO, die begin maart plaatsvond.
  Read more
 • 20 March 2017

  Nieuwste trends ontdekt bij vakbeurs Zorg & ICT

  Van dinsdag 14 maart tot en met vrijdag 17 maart vond de vakbeurs van Zorg & ICT weer plaats.
  Read more
 • JohannesMaasNickMulder
  7 March 2017

  Finalist en Onetomarket gaan samenwerken

  Nieuwe one-stop-shop voor bouw van online-omgeving en bijbehorende marketingstrategie
  Read more
 • LiferayDXP
  27 February 2017

  Liferay DXP voor de hedendaagse digitale ervaring van websitegebruikers

  Afgelopen week heeft in Amsterdam de Liferay Digital Experience Platform cursus plaatsgevonden
  Read more
 • Cloudflare
  24 February 2017

  Datalek bij Cloudflare

  Uit het nieuws van vandaag is gebleken dat er een datalek is geweest bij Cloudflare.
  Read more
 • 23 February 2017

  Dutch Digital Agencies vraagt Finalist voor masterclass

  Op donderdag 2 maart vindt de Communication and Multimedia Design (CMD) Talentendag plaats.
  Read more
 • RedHat
  16 February 2017

  Met als hoofdthema... Digital Transformations!

  Dit jaar heeft Finalist weer deelgenomen aan de Red Hat Insights Tour in Boston.
  Read more
 • OpenUniversiteitHeerlen
  14 February 2017

  Nieuwe website voor Open Universiteit

  De vernieuwde website van de Open Universiteit is live gegaan.
  Read more
 • NOT
  31 January 2017

  Dag vol inspiratie tijdens NOT, vakbeurs in Utrecht

  Eind januari ging Finalist met veel plezier naar de grootste vakbeurs voor het onderwijs in Utrecht.
  Read more
 • 25 January 2017

  NRC Carrière Held 2016/2017

  Op 23 januari vond in Amsterdam de uitreiking plaats.
  Read more
 • Talent
  16 January 2017

  Finalist strijdt mee voor de best scorende werkgever in 2017!

  Op maandag 23 januari vindt het NRC Carrière Helden evenement plaats.
  Read more
 • Drupal Core Media sprint
  20 December 2016

  Aanwezigheid bij Drupal Core Media sprint in Berlijn

  Van 12 tot 18 december was Sean Blommaert aanwezig bij Drupal Core Media sprint
  Read more
 • MyEUR
  14 December 2016

  Vernieuwd onderwijsportaal MyEUR gelanceerd

  Op 24 november 2016 is het vernieuwde portaal live gegaan.
  Read more
 • Videotestdag
  28 November 2016

  Software voor mensen met een verstandelijke beperking

  Kortom: hoe bouw je goede software voor verstandelijk beperkten?
  Read more
 • Innovatiemiddag 2016
  25 November 2016

  Terugblik Innovatiemiddag 2016

  Op 24 november vond de Finalist Innovatiemiddag 2016 plaats.
  Read more
 • 's Heeren Loo
  23 November 2016

  ’s Heeren Loo kiest opnieuw Finalist als partner

  Finalist gaat de website en het portalenportfolio in beheer nemen.
  Read more
 • Hippo Connect
  22 November 2016

  Finalist aanwezig tijdens Hippo Connect

  Finalist was in groten getale aanwezig tijdens Hippo Connect.
  Read more
 • visueel brainstormen
  17 November 2016

  Waarom visueel brainstormen zoveel oplevert

  Brainstormen doe je altijd als je een nieuw systeem gaat ontwikkelen.
  Read more
 • J-Fall
  17 November 2016

  Winnaar loterij J-Fall neemt prijs in ontvangst

  Vandaag nam Pieter de Weerd de Raspberry Pi 3 in ontvangst.
  Read more
 • Design
  14 November 2016

  Zo verbeter je de beleving van een applicatie [5 manieren]

  Met software gebruikers helpen om efficiënter te werken en kennis te delen.
  Read more
 • Hippo Connect
  9 November 2016

  Finalister spreker op Hippo Connect

  Op 17 november vindt Hippo Connect plaats in Amsterdam.
  Read more
 • Agile
  8 November 2016

  De voordelen & uitdagingen van de sprint-aanpak voor je design

  Stap voor stap werken naar een optimale gebruikersbeleving
  Read more
 • Dianet
  7 November 2016

  Nieuwe corporate website voor Dianet

  Finalist heeft voor zorgklant Dianet een nieuwe website gerealiseerd.
  Read more
 • J-Fall
  4 November 2016

  Finalist aanwezig bij J-Fall

  Dit jaar was Finalist aanwezig bij de jaarlijkse J-Fall in CineMec te Ede.
  Read more
 • Computable Awards
  2 November 2016

  Uitslag Computable Awards 2016

  Op 1 november vond de uitreiking van de Computable Awards plaats
  Read more
 • Standaard of Maatwerk?
  28 October 2016

  Applicatiesoftware in de zorg: bouwen of bestellen?

  Wanneer gebruik je standaard software en wanneer maatwerk software?
  Read more
 • HippoBloomreach
  27 October 2016

  Hippo CMS overgenomen door een Amerikaans bedrijf

  De overname betekent dat het Nederlandse bedrijf makkelijker kan groeien in Amerika
  Read more
 • CodeUur
  17 October 2016

  Finalist helpt mee met wereldrecord programmeren!

  11.368 kinderen van de groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen in Nederland leerde programeren
  Read more
 • DrupalCon
  12 October 2016

  Come for the software, stay for the community

  Drupalista’s konden zich een week lang onderdompelen in hun favoriete CMS.
  Read more
 • ComputableAward
  4 October 2016

  Laatste week om te stemmen op de Computable awards

  Finalist is genomineerd voor: Digital Company van het jaar én ICT-detacheerder van het jaar
  Read more
 • MBO Raad
  20 September 2016

  Samenwerken en kennisdelen bij MBO Raad

  Finalist heeft voor de MBO Raad drie websites gerealiseerd.
  Read more
 • School
  13 September 2016

  Alle kinderen in Nederland leren programmeren

  Er zullen op deze dag 10.000 kinderen van groep 7 en 8 tegelijk leren programmeren.
  Read more
 • AstrumCollege
  8 September 2016

  Astrum college een onderwijsinstelling met lef

  Finalist heeft de ideale combinatie geboden tussen inhoudelijke advies, concept en realisatie
  Read more
 • Spreker
  1 September 2016

  Finalister spreekt op het evenement Liferay DEVCON

  Finalister Geert spreekt over authenticatie met OpenID Connect met een door hem ontwikkelde plugin.
  Read more
 • Scrum
  3 August 2016

  Is jouw organisatie klaar voor scrum?

  Het bureau waar je mee werkt, stelt voor om te gaan scrummen. Is het geschikt voor jouw project?
  Read more
 • Mensbijdedokter
  20 July 2016

  De lock-in van de zorg.

  De patiënt, anno 2016, verwacht persoonlijke en kwalitatieve zorg.
  Read more
 • JoyOfCoding2016
  20 June 2016

  Finalist partner van Joy of Coding

  Dit is een jaarlijks congres voor en door developers die liefde voor programmeren delen.
  Read more
 • ComputableAward2016
  10 June 2016

  Vindt u ons ook de beste digital leverancier?

  In twee weken tijd is Finalist door de vakjury van de Computable Awards 2016 twee keer genomineerd.
  Read more
 • JIP
  9 June 2016

  JIP, een unieke internetomgeving

  JIP is een unieke internetomgeving bedacht door ’s Heeren Loo Zorggroep
  Read more
 • ComputableAward
  1 June 2016

  Computable nomineert de 10 ICT-detacheerders

  De vakjury van de Computable Awards 2016 heeft Finalist genomineerd voor de detacheertak.
  Read more
 • 8 tips voor het realiseren van een online zorgportaal
  31 May 2016

  8 tips voor het realiseren van een online zorgportaal

  Hoe realiseer je een portaal waar cliënten en zorgverleners allebei kunnen inloggen?
  Read more
 • LivegangUM
  18 May 2016

  Een nieuwe corporate website in onderwijsland!

  Na anderhalf jaar noeste arbeid is het zover, de nieuwe website van Universiteit Maastricht is live.
  Read more
 • DrupalJam2016
  13 May 2016

  En de winnaars van DrupalJam zijn...

  Na een geslaagde zonnige dag bij DrupalJam, wordt nude winnaar van de loterij bekend gemaakt!
  Read more
 • DevoxxUK 2016
  14 April 2016

  Sprekers Finalist tijdens DevoxxUK 2016

  Finalisters nemen het podium tijdens het grootste developers congres in het Verenigd Koninkrijk. 
  Read more
 • Red Hat
  8 April 2016

  Finalist op de hoogte van de ontwikkelingen van Red Hat

  Verschillende consultants van Finalist hebben een tweedaagse training van Red Hat gekregen.
  Read more
 • user story
  6 April 2016

  Publicatie in Frankwatching

  User stories vertalen het concept voor een systeem tot een pakket aan wensen en behoeftes.
  Read more
 • MoedertaalDigitaal
  31 March 2016

  Werk aan de winkel in onderwijsland!

  Wat zijn de stappen die je kunt nemen om je online kanaal veel beter af te stemmen op de studenten?
  Read more
 • SplashAward
  11 March 2016

  Finalist wint award met project Modemuze

  In de categorie 'Community' heeft Finalist een Splash Award gewonnen met het project Modemuze.
  Read more
 • Spottalytics
  4 March 2016

  Big-data oplossing: Spottalytics

  Via Spottalytics kunnen zakelijke klanten en medewerkers van Spotta inzicht krijgen
  Read more
 • Finalist
  29 February 2016

  Finalist neemt iPROFS over

  ICT-dienstverlener Finalist neemt per 1 januari 2016 met terugwerkende kracht alle aandelen over van
  Read more
 • Microservices
  25 February 2016

  Publicatie in Automatiseringsgids

  Martin van Amersfoorth vertelt in dit artikel uitgebreid over microservices
  Read more
 • Jaarbeurs
  2 February 2016

  Serviceportaal voor Jaarbeurs draait!

  Sinds gister is het serviceportaal voor de klanten van de Jaarbeurs actief
  Read more
 • Scalda
  14 January 2016

  Een nieuwe website voor Scalda!

  De corporate website van Scalda is sinds 13 januari live. De site is in twee maanden gebouwd!
  Read more
 • 6 January 2016

  Fabian de Rijk blogt over FortyTwo

  De ontwikkelaars binnen Finalist zijn naast programmeren vaak bezig met het schrijven van blogs
  Read more
 • 14 December 2015

  De website van TraumaNet is live!

  Lancering nieuwe website Traumanet AMC: online kennisdeling voor en van professionals.
  Read more
 • Innovatiemiddag2015
  23 November 2015

  Terugblik Innovatiemiddag 2015

  Dit jaar werd de middag gehouden in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam
  Read more